Testimonials & Awards

Testemonial

Shell

Rotterdam, november 2015 

De magneetankers zijn door ons tijdens een turn around bevestigd aan de binnenzijde van een collonne/toren i.v.m. inspectie werkzaamheden. De locatie was niet of nauwelijks te bereiken en een inwendige stelling plaatsen was de beste mogelijkheid op kort termijn. Echter, de body van de toren was voorzien van rvs cladding en aanraking van gegalvaniseerd stellingmateriaal en rvs cladding is niet aan te raden. Wij hebben de magneetankers gebruikt om zeilen aan te brengen (op regie) aan de binnenzijde van de toren om aanraking van stellingmateriaal te voorkomen tijdens het monteren en demonteren hiervan. Nadat de stelling gemonteerd was en met rubber afgestempeld op de wanden gestabiliseerd hebben we de zeilen weer verwijderd om inspectie werkzaamheden te kunnen starten.  Dit scheelde ons het ontzinken/verzinken van steigermateriaal en transport kosten: een besparing van €138.000.

DOW

Probleemstelling:
Bij opslagtanks is ‘normale verankering’ van steigers niet altijd mogelijk en worden grote, piramidevormige steigers met extra ballastgewicht gebouwd. Dow zocht naar een oplossing om bij een ethyleentank veilig, sneller en tegen lagere kosten een stabiele steigerconstructie te plaatsen.

Oplossing:
Bilfinger ontwikkelde een oplossing met magnetische ankerpunten. Een slanke steigerconstructie wordt daarbij met permanente magneten verbonden met de stalen tankwand. De besparing is significant.  

Lees meer→ 

Bilfinger UK

Erecting and dismantling a scaffold type as shown in the attached picture has shown a saving of 41%. This saving is mainly created by using less hours to erect the scaffold. This led to an advantage in money and in turnaround time. The scaffold was used for painting. We from Bilfinger UK see in the magnetic anchor an innovative and cost saving piece of equipment with a great future.