Scaffold anchor hanging on the SS Rottedam

Over McNetiq

Kan magnetische kracht meten en garanderen

Wij zijn gepassioneerd door onze magnetische producten en de mogelijke toepassingen hier van. De voornaamste voordelen welke onze klanten ervaren is wanneer men geen andere mogelijkheid vind om een permanente verbinding te creëren en een magnetische verbinding de ideale uitkomst is. Onze toepassingen zijn uniek in de wereld omdat we direct de magnetische kracht kunnen testen en vergelijken met de eisen voor veilig werken. Vertrouwen is essentieel voor samenwerking, en we zijn ons terdege bewust van het gezegde: "vertrouwen is moeilijk te winnen, maar gemakkelijk te verliezen."

Daarom is een goede corporate governance van cruciaal belang voor ons. Openbaarmaking en transparantie staan voor McNetiq centraal. Als partner worden wij betrouwbaar beschouwd door onze klanten, aandeelhouders, investeerder, medewerkers en de samenleving als geheel

Testimonials van McNetiq klanten

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Shell
We hebben magneetankers gebruikt om zeilen (gericht) aan de binnenkant van de toren te installeren om te voorkomen dat het steigermateriaal tijdens de montage en demontage wordt aangeraakt. Nadat de steiger was geplaatst en met rubber op de wanden was gestempeld voor stabiliteit, hebben we de zeilen weer verwijderd om de inspectie te starten: Dit bespaarde het verzinken / ontzinken van de steigermaterialen en transportkosten: een besparing van € 138.000.
Project Shell
Ms. Nameless
Add Your Stars
DOW

Probleem:

“Normale verankering” van steigers voor opslagtanks is niet altijd mogelijk. Grote kegelvormige steigers worden gebouwd met extra ballastgewicht. Dow was op zoek naar een oplossing om op een veilige, snelle en lagere kosten een stabiele steigerconstructie bij een ethyleentank te plaatsen.Oplossing:

McNetiq en Bilfinger ontwikkelden een oplossing met magnetische ankerpunten. Een slanke steigerconstructie is met permanente magneten verbonden met de stalen tankwand. De besparingen zijn aanzienlijk.

Project DOW
Ms. Nameless
Add Your Stars
VOPAK

Since 2015, the scaffolding at Vopak has been anchored by contractors with Controlock anchors. The work can be carried out more efficiently due to the considerably less scaffolding materials and construction time required.


In addition, safety increases because fewer people are on the plant, the number of construction hours is less, and there is less chance of sagging scaffolding in the tank pits. The heavy material transport is also less, which benefits sustainability.


Project Vopak
Ms. Nameless
Add Your Stars
Bilfinger UK


Op- en afbouw van een steigertype levert een besparing op van 41%. Deze besparing wordt voornamelijk gerealiseerd door minder uren te besteden aan het bouwen van de steiger, wat heeft geleid tot een voordeel in besparing en efficiëntie. De steiger werd gebruikt om te schilderen. Wij van Bilfinger UK zien in het magnetische anker een innovatief en kostenbesparend apparaat met een grote toekomst.Bilfinger testimonial
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ons managementteam

Dr. Ir. Bas Gravendeel

Medeoprichter van McNetiq


"Magneten fascineren me zolang ik me kan herinneren. Permanente magneten zijn betrouwbaar, door toegepast krachtmeting kunnen we deze nu voor veel meer doeleinden inzetten en dat is prachtig."


Neem contact op met Bas voor  technische vragen.

Willem van der Graaf

CEO van McNetiq


"Nooit geweten dat je magneten onder controle kan houden. Eeuwenoude techniek modern gebundeld in stoere ankerpunten."


 

Neem contact op met Willem voor algemene vragen.

Onze visie

Alle tijdelijke lasverbindingen vervangen door CONTROLOCK®
magneetverbindingen.

Onze missie

Met CONTROLOCK® technologie de meest veilige, duurzame en
kostenefficiënte, tijdelijke staalverbinding te maken.

Onze strategie

De CONTROLOCK® technologie internationaal toe te passen op een groot
aantal, nieuw te ontwikkelen producten, in verschillende marktsegmenten.
Distributie via een netwerk van internationale knooppunten en
agentschappen.

Rotterdam Port Fund

In januari 2018 gingen McNetiq en Rotterdam Port Fund de samenwerking aan en nam RPF een belang in McNetiq. Het Rotterdam Port Fund is een onafhankelijk investeringsfonds dat wil investeren in bedrijven met havengerelateerde activiteiten die innovatief zijn en aantrekkelijke marktvooruitzichten hebben. Het fonds is een initiatief van Havenbedrijf Rotterdam, NIBC Bank, InnovationQuarter, Koninklijke Doeksen en de Rotterdamse ondernemers Peter Goedvolk en Luc Braams. Zie voor meer informatie de website van Rotterdam Port Fund.

Onze oplossingen

Industriële oplossingen

Toepassingen voor industriële gebruikers om de uptime en productiviteit te verhogen.Persoonlijke veiligheidsoplossingen

Gestandaardiseerde oplossingen om werknemers te beschermen tegen gevaren en om te voldoen aan de wetgeving.

Maatwerkoplossingen

Op basis van onze Controlock®-technologie kunnen we oplossingen op maat maken voor elke specifieke situatie.